Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Maeva Estévez s'entrena carregada de motivació amb l'objectiu fixat en la Copa del Món

www.andorradifusio.ad

S´ha fet esperar però a final de la temporada passada va arribar la explosió de Maeva Estévez com a surfista de neu. Després de molts anys en solitari Lluís Marín tindrà una compatriota a la Copa del Món. Aquest estiu, sense lesions, Estévez està més motivada que mai.

Maeva Estévez entrena carregada d´il·lusió. Els motius són sobrats, per ella és la primera pretemporada sense lesions a més d'haver tancat una temporada amb els millors resultats de la seva carrera. Va ser després de superar un trencament de lligaments al genoll i "en un any de canvis, ja que també canviava d'equip". Volia fer una bona temporada i per això va necessitar un canvi de mentalitat "que em va fer confiar en el meu snow". 

I els resultats van arribar. La temporada passada va fregar el podi amb una quarta plaça a la Copa d´Europa i va debutar a la Copa del Món. Els objectius enguany seran no baixar dels deu primers a la competició continental i consolidar-se al circuit mundial, on creu que li falta "una mica més de rodatge" i "no tenir por a fer salts grans".

No és l´objectiu, però tampoc està totalment descartada per anar als Jocs Olímpics al febrer. "És el meu somni però he de ser realista", declara tenint clar que "abans de poder classificar-me per als jocs, fer resultats importants en Copa del Món".  Així que "si no són aquests jocs, seran els propers", conclou.

Maeva Estévez va al seu ritme, les lesions li han posat les coses difícils, però, amb 22 anys continua tenint tot un món al davant.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares/Sergi Garcia

Comparteix: