El MoraBanc Andorra empetiteix a Las Palmas de Gran Canària (106-80)

L’equip d’Ibon Navarro ha sumat la tercera derrota de

L’equip d’Ibon Navarro ha sumat la tercera derrota de la temporada a la Lliga Endesa després de perdre per un contundent 106 a 80 a la pista de l’Herbalife Gran Canària. Sense competir, sense encert, sense joc, sense cap opció de victòria des del salt inicial, els jugadors andorrans han sumat aquest dissabte la tercera derrota ACB consecutiva. El millor de l’equip Dylan Ennis amb 22 punts i un 22 de valoració. També destacar els 18 punts de Vitali.

En aquesta nova jornada ACB el MoraBanc Andorra visitava una de les pistes més difícils de la Lliga Endesa davant un conjunt que, potser, en aquest inici de campionat, està pagant el seu debut en una competició tan exigent com és l'Eurolliga. Sigui com sigui, el cas és que aquest dissabte el MoraBanc ha estat incapaç de competir i ha deixat unes sensacions preocupants després de sumar la tercera derrota consecutiva en lliga (Barça Lassa, BAXI Manresa i Herbalife Gran Canària).

El MoraBanc Andorra ja ha començat el partit a remolc, dormit, desencertat, sense idees i sense poder contrarestar el joc físic del rival. Amb un 1/6 en triples i 7 pilotes perdudes, el millor al final dels primers deu minuts ha estat el marcador (23-15). A l'inici del segon quart semblava que l'equip d'Ibon Navarro reaccionava amb un 0-5 de sortida (23-20) però el MoraBanc, perdut al Gran Canària Arena, ha seguit reincidint en els mateixos problemes. A tot això, l'equip de Salva Maldonado, sense fer res de l'altre món, ha aprofitat les badades defensives andorranes, i les moltes i sorprenents relliscades dels jugadors del Principat sobre un parquet que semblava una pista de gel, per ampliar la diferència en el marcador fins a arribar a una màxima de 19 punts (48-29) en una primera meitat per oblidar que ha acabat amb un triple d'Andrew Albicy (48-32).

El malson del MoraBanc Andorra ha seguit en la segona meitat. El conjunt canari, fent-se fort en el joc interior i rebotant a plaer, s'ha anat de 22 punts (70-48). El MoraBanc, impotent, empetitia cada vegada més (73-54). A l'últim quart els d'Ibon Navarro s'han intentat agafar al partit com fos i un 2-9 de sortida obria una petita porta a l'esperança (75-63) però l'Herbalife l'ha tancat ràpidament i ha tornat a posar terra pel mig sentenciant un partit que deixa molt males sensacions i molta preocupació en el MoraBanc Andorra (106-80).

Sense temps per a les lamentacions, el MoraBanc disputarà el proper dimecres (20h) a la Bombonera el partit corresponent a la quarta jornada de l’Eurocup davant el Ratiopharm Ulm alemany en directe per Andorra TV, Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.