El MoraBanc es retroba amb la victòria a Anvers (60-71)

El MoraBanc Andorra ha posat fi a una ratxa de quatre derrotes co

El MoraBanc Andorra ha posat fi a una ratxa de quatre derrotes consecutives a la pista del Telenet Giants d'Anvers, en la segona jornada de l'Eurocup. Els d'Ibon Navarro han reaccionat a la segona part, després d'arribar al descans 10 punts per sota en el marcador.

Els andorrans han sortit a un Lotto Arena amb públic a la grada intensos i encertats en el tir. Però els cinc triples del primer quart no han estat suficients per dominar en el marcador i el primer quart s'ha tancat amb un 26 a 22 favorable a l'equip belga.

En el segon quart, el MoraBanc s'ha bloquejat en atac i el Telenet ho ha aprofitat per marxar de 12 punts (41-29). Tot i els triples finals de Hannah i Senglin, al descans s'arribava amb una diferència de 10 punts per als d'Anvers, 47-37.

El decorat ha canviat radicalment a la represa. El MoraBanc ha defensat molt millor i ha dominat el rebot amb claredat. Amb un parcial de 7-17 per als d'Ibon Navarro, s'arribava al darrer quart amb un empat a 54.

El MoraBanc ha obert forat en el darrer quart, amb un parcial de 0 a 13 que deixava el partit sentenciat a dos minuts i mig del final. Al final, 60 a 71 i primera victòria a l'Eurocup per als d'Ibon Navarro.

Jeremy Senglin ha estat el jugador més destacat dels andorrans, amb 21 punts, 4 rebots i 3 assistències, per a un 24 de valoració.

Fotografia cedida: MoraBanc Andorra