Pas enrere del Futbol Club Andorra en les seves aspiracions d'ascens

Pas enrere del Futbol Club Andorra en les seves aspiracions d´ascens a Tercera Divisió. Els tricolors han caigut aquest dissabte a la tarda per 0 gols a 2 davant el Martinenc. Un gol visitant a la segona meitat ha complicat un partit que l´Andorra semblava tenir controlat.

Com és habitual a la categoria els dos equips han saltat al camp amb poques intencions d´arriscar. Amb tot, l´Andorra tenia el partit controlat defensivament i tenia un xic més de presència ofensiva. L´única ocasió clara en els primers 45 minuts ha estat aquesta contra conduïda per Ludo per banda esquerra. La pilota arriba als peus de Cristian en posició immillorable, el porter del Martinenc guanya el duel amb l´internacional andorrà.

A la segona meitat altre cop Cristian està a punt d´avançar l´Andorra en aquesta errada defensiva visitant. 5 minuts després, en el 61, Adrian recull un rebuig i supera Ferran Pol pel pal curt. Ha estat un cop dur però encara ho ha estat més el 0 a 2. Contraatac del Martinenc, Ferran Alabau retalla Àlex Sánchez i envia la pilota al fons de la xarxa. L´Andorra, molt precipitat, no ha tingut opcions reals de remuntada. Dura derrota en la fase més decisiva de la temporada.

L´Andorra estarà molt pendent del que puguin fer demà els rivals directes. Queden cinc partits, el proper al camp del Mollet. Aleix Cisteró, Sergio Moreno i Robert Font no podran jugar després d´haver vist avui la cinquena groga.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Anna Ginestà