Un pas més per guanyar la lliga

Victòria contundent del VPC Andorra a casa per 17 a 3 contra el Gòtics RC. Els tricolors es mantenen invictes i ja estan a un pas més a prop d'adjudicar-se la lliga i aspirar a l'ascens.

Els andorrans s'avançaven al minut 18 amb un cop de càstig de Ramiro Gandini. Poc després, un joc de mans entre l'argentí i Victor Casajuana firmava el primer assaig del partit. Però un minut abans del descans, una penalitat dels barcelonins ha retallat distàncies, 10 a 3

A la segona meitat, una marca dels tricolors ha sentenciat el duel. Amb aquest triomf els andorrans mantenen el lideratge

El pròxim compromís serà a casa dissabte que ve contra l'RC Sitges.

Informa: Ariadna López
Imatges: Pau Bonastre