Pol Moya queda cinquè a la final dels 1.500 metres

Als Jocs del Mediterrani, Pol Moya va aconseguir una merit&ograve

Als Jocs del Mediterrani, Pol Moya va aconseguir una meritòria cinquena posició a la prova dels 1.500 metres aquest dissabte. En un primer moment havia estat sisè, però la desqualificació de l'atleta tunisià Abdessalem Ayouni per trepitjar la línia va permetre pujar una posició a l'andorrà.

Tant Moya com Nahuel Carabaña, que va ser 12è, van sortir amb la mateixa estratègia. Des d'un inici van col·locar-se per darrere del grup principal i van esperar la seva opció. Al pas pel 800, Carabaña va quedar-se enganxat i Moya va aprofitar per atacar. En la darrera volta va sortejar rivals en el frec a frec i als darrers 200 metres va deixar enrere fins a quatre atletes per completar la cursa amb un temps de 3 minuts 43 segons i 58 centèsimes, a menys d'un segon del rècord nacional.

La cinquena posició de Moya és el millor resultat d'un andorrà als Jocs del Mediterrani.