Primera victòria de la selecció d'hoquei patins a l'Europeu contra Suïssa (2-3)

La selecció d'hoquei patins ha aconseguit aquest dimarts a la tarda la primera victòria a l'Europeu de la Corunya. Ha estat contra Suïssa, per 2 gols a 3.

Triomf amb remuntada. Perquè Andorra ha tornat a encaixar un gol en contra ben aviat. Ha estat abans del primer minut de joc. Marcador en contra i situació complicada venint de les dues derrotes anteriors, amb golejades contra Portugal i França.

Però la selecció no li ha perdut la cara al partit i malgrat arribar al descans amb desavantatge mantenia les seves possibilitats intactes. Gerard Miquel, de falta directa, ha aconseguit l'empat. Faltaven molts minuts i de nou els suïssos han agafat la iniciativa en el marcador.

Els joves jugadors que dirigeix Climent Padrós ho han seguit provant i han obtingut el premi de la victòria. Primer amb l'empat, anotat per Oriol Antequera als 32 minuts de joc. I després amb el de la victòria. En una acció que culmina Arnau Dilmé.

El triomf dona totes les opcions a la selecció per ser als quarts de final del torneig. Dimecres Andorra té jornada de descans i tancarà la primera fase dijous contra Àustria.

Informa: David Domingo
Imatge: WS Europe Rink Hockey