Primera derrota del Sant Julià de futbol sala a la lliga després d'un partit boig

El Club Esportiu Sant Julià ha vist trencada la ratxa de victòries en el cinquè partit de lliga a casa contra el Martorell. Ha estat per 4 gols a 5 en un partit boig d'aquells que fan afició. Entre dos equips molt igualats els petits detalls han acabat decantant la balança.

Primera meitat de tempteig entre dos equips Sant Julià i Martorell que han començat la temporada amb força. Als tres minuts Edgar la rebenta escorat a la banda esquerra per avançar als lauredians. El Martorell no s'ha inquietat i a l'equador de la primera meitat empatava. El Martorell ha estat deu minuts amb cinc faltes però la sisena mai ha arribat. Hem anat al descans amb un a un. A la represa la tensió anava en augment. Als cinc minuts Cristian i el porter visitant s'enganxen, tots dos han anat al carrer. Entre el públic la tensió també anava en augment.

Més nervis hi ha hagut quan l'àrbitre ha xiulat penal per mans de Francisco i encara més quan Andre ha aturat el xut i l'àrbitre ha fet repetir el penal. El Martorell s'avançava 1 a 2. A nou del final Paquito ha pogut empatar pel Sant Julià amb aquest xut dur al pal del porter. Els de Jorge Dias estaven carregats de faltes i a set del final s'avançava el Martorell aprofitant el rebuig d'aquest doble penal. A la següent jugada els visitants tornaven a marcar. Semblava que el partit estava sentenciat però el Sant Julià ha fet un sobreesforç. Aprofitant el porter jugador Paquito escurçava distàncies a dos minuts del final.

A la següent acció empatava Oriol i el pavelló s'ensorrava. El Sant Julià ha tingut dues oportunitats molt clares per emportar-se la victòria però a tres segons del final el Martorell ha acabat anotant el gol de la victòria gairebé sobre la botzina.

Aquesta és la primera derrota del Sant Julià aquesta temporada. La propera setmana visitarà la pista del Santpedor.

Imatge: Enric Fernández