Sanvicente assaboreix el moment més dolç d'una llarga trajectòria

Lluís Sanvicente assaboreix un dels moments més dolços de la seva carrera esportiva. Fa pocs dies va pujar al podi de l'exigent PICaPICA, considerada com una de les curses de muntanya més dures del món. Un resultat que veu com un premi a tota una trajectòria.

Sant Romà de les Bons li porta bons records a Lluís Sanvicente. En aquests camins el corredor encampadà va fer les primeres passes. Ell mateix ho explica: "els primers entrenaments en solitari i el que em van fer descobrir les meves capacitats van ser el Solà d'Encamp, el coll d'Ordino, les Neres."

Fa pocs dies va pujar al podi de la PICaPICA del Challenge de Montcalm, una aventura extrema de 109 quilòmetres i 11.500 metres de desnivell positiu que inclouen 4 pics de més de 3.000 metres. Ha estat el millor premi a molts anys de trajectòria. "De les curses més dures que he fet mai", assegura. I puntualitza que "és una cursa que he preparat al llarg de la meva trajectòria."

Aquest estiu també ha pujat al podi de la Garmin Epic Trail de la Vall de Boí, amb un tercer lloc a la cursa de 62 quilòmetres. Manté la motivació per seguir sumant quilòmetres i desnivell a la muntanya així que: "encara tinc una mica de corda".

Sense cap nou repte a curt termini, entrena en els paratges que el van veure créixer com a a corredor amb l'objectiu de continuar gaudint.

Informa: Joan López
Imatges: Marc Matute