Tenerifelicitat (69-78)

El MoraBanc Andorra s'ha reenganxat a la Lliga Endesa despr&e

El MoraBanc Andorra s'ha reenganxat a la Lliga Endesa després de l'aturada i ho ha fet sumant la dotzena victòria de la temporada a la pista del Iberostar Tenerife, rival directe en la lluita pels Playoffs (69-78). L'equip tricolor ha trencat el partit en l'últim quart arribant a tenir un màxim de 17 punts. Andrew Albicy el millor dels andorrans (23 de valoració) i Jaime Fernández el màxim anotador amb 18 punts.

Després de guanyar a Barça, Fuenlabrada, Madrid i Joventut, el MoraBanc Andorra s'ha tret del barret de copa un altre partit increïble en una de les pistes més difícils de la Lliga Endesa. Fins ara València i Madrid eren els únics que havien sortit del Santiago Martin de Tenerife amb una victòria. Amb la d'aquest diumenge, l'equip del Principat, invicte en tota la segona volta, suma cinc victòries consecutives igualant la seva millor ratxa a l'ACB.

L'inici del partit ha estat marcat per la igualtat en el marcador. Les alternances en l'electrònic ha estat una constant fins arribar a un 16-14 al final del primer quart. Els segons deu minuts han començat amb un MoraBanc Andorra endollat ??(16-21) que ha vist com els locals els tornaven la moneda (21-21) des del tir lliure. Del 15/20 dels canaris al 5/6 dels andorrans en tota la primer meitat. Això sí, amb 35-33 en el marcador a la recta final del segon quart, els de Joan Peñarroya han anat al descans per davant en el marcador gràcies a un 0-5 de parcial (35-38).

A la segona part el MoraBanc Andorra ha sortit a per totes pujant el seu nivell defensiu i millorant les seves transicions ofensives des del rebot. L'equip tricolor ha començat a agafar les primeres diferències en el marcador (46-54 / 48-56) per a un 50-59 al final del tercer quart. L'equip del Principat tenia el partit on volia i en l'últim quart ha acabat rematant el rival. Un Iberostar Tenerife que, tot i perdre de 17 punts (55-72), no ha donat el seu braç a tòrcer i s'ha arribat a col·locar a vuit punts (67-75) per al 69-78 final. La nota discordant del partit l'ha donat Moussa Diagné. El jugador senegalès s'ha ‘autoexpulsat’ encarant-se fortament amb Joan Peñarroya.

El proper partit del MoraBanc Andorra serà el diumenge 11 de març a les 12:30h a la pista del Betis Energia Plus en directe per Ràdio Nacional i www.andorradifusio.ad