Victòria de l'Enfaf davant el Tecnovit Alforja (3-1)

L'ENFAF Andorra suma la segona victòria consecutiva davant el Tecnovit Alforja a casa per 3 a 1. Un partit tens amb moltes ocasions clares per als dos equips, i que no s'ha resolt fins als darrers minuts.

El duel ha començat molt bé per als tricolors, primer amb diversos xuts a porteria i després avançant-se al marcador amb una diana d'Arnau Rodríguez al minut 8L'Alforja, però, ha sabut reaccionar i cinc minuts més tard Marc Salvado signava l'empat abans del descans.

La segona part ha arrancat amb dues esplèndides parades de Xavi Pla a dos trets dels visitants. Amb el pas dels minuts, però, els tricolors han dominat la pista encadenant diversos atacs perillosos que han fet arribar els dos gols finals. Un protagonitzat per Arnau Rodríguez al 36 i l'altre arribava tres minuts després de la mà de Brayan Pinto, sent el 3 a 1 definitiu.

Amb aquesta victòria els de Jonathan Pérez sumen 32 punts. I marxen del partit amb molt bones sensacions. "Un partit molt treballat i crec que una victòria merescuda."

La pròxima jornada l'ENFAF es veurà les cares fora de casa amb el Club de Futbol Sala Linyola.

Informa: Ariadna López
Imatges: Eric Escabias