El VPC, intractable davant el Barça (48-6)

Triomf contundent del VPC a Prada de Moles contra el Barça per 48 a 6. Els tricolors continuen imparables al capdavant de la classificació, i és l'equip que més anota i el que menys punts rep.

El VPC només ha necessitat un minut per posar-se per davant del marcador contra el Barça. L'assaig d'Adrià Calvó ha estat el primer d'un festival d'anotacions al llarg del partit. Els tricolors han sortit a fer feina des de l'inici i han liquidat el duel a la primera meitat amb un 27 a 3 al descans.

La superioritat dels de Raya ha quedat clara en accions espectaculars. Al final, 48 a 6, i l'equip suma una setmana més sense encaixar cap assaig.

El VPC continua líder amb 15 punts i compta tots els partits per victòries. El proper compromís serà al camp del cuer, el Badalona, diumenge.

Imatges: Nil Forcada
Locució: Maria Lucena