180.000 euros en la setena edició de les subvencions empresarials d'Andorra Business

www.andorradifusio.ad

Arrenca la setena edició de les subvencions del programa d'Andorra Business per donar suport als empresaris amb una partida de 180 mil euros. 

L'any passat la majoria dels serveis que es van proporcionar estaven relacionats amb l'acompanyament a l'exterior, perquè els emprenedors s'atreveixen cada vegada més amb el mercat internacional. "A vegades és més important l'acompanyament tècnic que no pas la injecció de diners", ressalta la directora d'Andorra Business, Judit Hidalgo.

Se'ls acompanya a França, Espanya, i gràcies a un conveni amb l'organisme Acció de Catalunya, es pot tenir presència en 100 països. Un procés que és "agosarat i dur."

L'any passat es van atorgar subvencions per un valor de 120.000 euros a més de 30 empreses. La present edició es subvencionarà el 80% del cost dels serveis, fins a arribar a un límit de 6.000 euros per al beneficiari. El 85% dels 180.000 euros pressupostats seran per a empreses amb facturacions per sota dels 350.000?€ i la resta, per a empreses que facturen de 350.000 euros a 3 milions.

Els usuaris valoren en les enquestes Andorra Business amb un 9 sobre 10 i el 94% i asseguren haver millorat el negoci. Programes com Growth per al creixement de l'empresa hi contribueixen. Hi ha dues convocatòries, la primera fins al 14 de juny i la segona, a partir del 2 d'octubre.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Ricard Tenza

Comparteix:

Les muntanyes, l'ecosistema més vulnerable al canvi climàtic Junts vol que es repeteixi el vot exterior