2.340.000 forfets venuts

www.andorradifusio.ad

Les estacions d'esquí tanquen la temporada amb més de 2.340.000 forfets venuts. La xifra iguala l'assolida l'hivern passat, que va ser una de les millors dels últims anys. Mentre que Grandvalira ha augmentat un 4% el nombre de dies d'esquí, Vallnord ha experimentat una reducció del 8%. Tot i això, s'ha augmentat el volum de negoci tant a Arinsal-Pal com a Ordino-Arcalís.

Grandvalira ha publicat avui aquest vídeo de resum de la temporada, on es detalla que s'han venut prop d'1.700.000 dies d'esquí. Això suposa un increment superior al 4% en relació a la temporada passada. Una bona notícia tenint en compte la reducció més que considerable del mercat rus, com a conseqüència de la devaluació del ruble i els problemes derivats de la guerra a Crimea.

Vallnord, de la seva banda, ha acumulat 681.000 dies d'esquí aquest hivern. Això representa un 8% menys que la temporada anterior. La causa principal és que s'ha reduït el nombre de dies en què han obert les pistes a causa del mal temps. En total, s'han ofert 13 dies d'explotació menys que respecte un any enrere. Ordino-Arcalís ha venut 170.000 forfets, 5.000 menys que l'hivern passat. Pal-Arinsal, malgrat haver acumulat un 9% menys de forfets aquesta temporada, ha superat el mig milió de forfets venuts. Un dels grans reclams tant a Grandvalira com a Vallnord aquesta temporada han estat les competicions internacionals.

Informa: Xavi Palma

Comparteix:

L'auditoria dels comptes de BPA s'enllestirà a final d'abril Candidatura de consens pel Consell d'Europa