900 corredors a la Sant Silvestre

Uns 900 corredors van prendre part ahir a la tradicional Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria. Una xifra que reflecteix la bona salut d'aquesta prova amb finalitats solidàries. Amb tot, no s'ha pogut superar el rècord de l'any passat quan es va arribar als 1.018 corredors. En homes, el més ràpid va tornar a ser Abdeslam Loah i en categoria femenina, Andrea Sinfreu.
Un any més els carrers de Sant Julià de Lòria es va n omplir de corredors. Gairebé 900 pares noel van desafiar el fred per completar els gairebé 2 quilòmetres que separaven la sortida de la meta al bell mig del centre urbà. Com és habitual, la majoria per passar una bona estona entre amics i uns pocs per aconseguir la victòria. És el cas d'Abdeslam Loah, el resident a Puigcerdà va aconseguir ahir el quart triomf consecutiu a la prova. L'ha guanyat tants cops que ahir fins i tot va tenir temps de travessar la meta acompanyat de la seva filla. El temps va ser 7 minuts i 34 segons. Pep Sansa va ocupar la tercera plaça, a 16 segons de Loah.En noies el triomf va ser per a Andrea Sinfreu amb 9 minuts i 33 segons.La resta de participants va marxar amb un somriure d'orella a orella, després de passar una bona estona, fent salut i, posant el seu granet de sorra en una acció solidària.De retruc, els 900 participants van marxar amb la panera. Els 5 euros de la inscripció aniran en benefici de Càritas parroquial de Sant Julià de Lòria.Informa: Cesc Sanjuan Imatges: Lluís Calvo