Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Andorra entrarà a la comunitat de països de llengua portuguesa

www.andorradifusio.ad

Andorra formarà part de la comunitat de països de llengua portuguesa com a observador associat. El cap de Govern creu que cal un gest amb aquesta comunitat. Només Luxemburg acull en percentatge més residents portuguesos.

Reconèixer la importància de la comunitat portuguesa a Andorra. Així justifica el cap de Govern l'entrada a la comunitat de països de llengua portuguesa com a observador associat. Una decisió que es va aprovar dimecres al Consell de Ministres i que aquest divendres s'ha traslladat al primer ministre portuguès, Antonio Costa.

L'objectiu d'aquesta adhesió és renovar un conveni bilateral signat l'any 2000 sobre educació, turisme i cultura. La voluntat del cap de Govern és que se signi aquest any. Per això, ha convidat Antonio Costa a Andorra.

El cap de Govern i el primer ministre de Portugal s'han trobat aquest divendres a Lisboa per abordar diverses qüestions bilaterals. Una de les més importants, la recent petició d'Antonio Costa a l'Agència Tributària portuguesa per retirar Andorra aquest any de la llista de països de baixa tributació.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Marta Paixà

Comparteix: