L'Andorra es manté en sisena posició tot i la derrota a Balaguer

Malgrat la derrota diumenge al camp del Balaguer, el Futbol Club Andorra no s'ha mogut de la sisena posició a la lliga catalana. La permanència es pot considerar virtual. Això sí, la promoció d'ascens queda força lluny ara mateix. A onze punts a falta de set jornades.

A Balaguer es va veure un partit força equilibrat, amb ocasions per a tots dos equips, fins a l'expulsió de Robert Font, al minut 63, que "condiciona la resta del partit", segons l'entrenador Candi Viladrich.

Amb un jugador més, el Balaguer va collar l' FC Andorra i Adrià va fer els dos gols dels locals. El primer passat el minut setanta amb aquesta rematada a l'àrea. I el segon a sis del final, amb un xut de lluny que sorprèn Ferran Pol. L'Andorra va acabar amb nou per l'expulsió de Marc Ferré al final del partit.

Informa: David Domingo
Imatges: XTVLC