L'Andorra només suma un punt contra el Bellvitge en el setè partit sense conèixer la victòria

Set partits sense conèixer la victòria. Aquest és el bagatge del Futbol Club Andorra, que aquesta dissabte a la tarda només ha pogut empatar a un contra l'Unificació Bellvitge al camp de Borda Mateu. Els dos gols han arribat a pilota aturada.

Al Futbol Club Andorra li falta pólvora per decidir partits com el d'aquesta tarda contra el Bellvitge. Els de l'Hospitalet visitaven el camp de Borda Mateu en zona de descens i han sortit amb una marxa més. Al minut 3 i mig, córner al primer pal i Roger s'avança a la sortida de Ferran Pol per fer el 0 a 1. El mateix jugador s'ha fet en pròpia porta el gol de l'empat al minut 10 en un altre servei de cantonada, executat per Nourddin.

Amb l'empat, l'Andorra ha cedit la iniciativa als visitants i ha buscat les seves oportunitats a la contra. Cristian Martínez provava aquesta rematada al minut 26. I tot seguit una centrada de Nourddin es passejava per l'àrea petita sense trobar rematador. Al minut 33, el col·legiat no ha assenyalat penal en aquesta falta clara sobre Àlex Martínez. La segona part ha mantingut la mateixa tònica, però l'Andorra s´ha esborrat en atac i al final ha acabat demanant l'hora.

Amb l'empat d'aquesta tarda són ja set les jornades consecutives de l'Andorra sense conèixer la victòria, amb dos empats, cinc derrotes i només dos gols a favor. Dimarts els tricolors jugaran el partit pendent contra l'Almacelles, a partir de les 12 a Borda Mateu.

Informa: Joan López
Imatge: Sergi Linares