Andorra suma la segona derrota al Preeuropeu sub-17 de futbol contra Grècia

En futbol, segon partit i segona derrota de la selecció sub-17 al Preeuropeu. Els tricolors han perdut per 3 a 0 amb Grècia, la mateixa diferència que en el debut contra Irlanda, on es va cedir per 1 a 4.

La selecció ha saltat al terreny de joc amb manca d'intensitat, circumstància que davant un equip molt superior com és el cas de Grècia es paga molt car. En un tres i no res els visitants s'han posat al davant amb dos gols, el primer de Meliopoulos als 8 minuts i el segon als 13 a càrrec d'Alexandros. Andorra ha estat inèdita en atac a la primera meitat. A la represa el combinat entrenat per Eloy Casals ha tingut més presència ofensiva i ha defensat amb més intensitat.

Als 52 minuts de nou Alexandros ha sentenciat el partit en anotar una pena màxima. L'ocasió més clara per Andorra ha arribat al minut 70, rematada de Garcia que salva el defensa grec sota pals. El marcador ja no s'ha mogut. 3 a 0, segon partit i segona derrota per Andorra en el Preeuropeu.

"Crec que avui el partit ha sigut una mica diferent, sobretot pel començament en què hem regalat els dos gols", ha manifestat el seleccionador sub-17, tot i celebrar que en la segona part l'equip hagi trobat "més agressivitat" per intentar marcar el gol."

Andorra tancarà el Preeuropeu dijous contra el Kazakhstan. Un rival que també ha perdut amb Irlanda i Grècia.

Informa: Cesc Sanjuan Imatges: Jordi Seabra