Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Aposta pels joves emprenedors

www.andorradifusio.ad

Amb l'objectiu d'ajudar els joves empresaris a donar visibilitat les seves empreses el comú d'Andorra la Vella ha organitzat la segona Trobada d'emprenedoria per a joves. Un espai on compartir experiències, rebre formació i eines per desenvolupar projectes empresarials.

L'esperit emprenedor ha marcat l'evolució econòmica d'Andorra, sent capdavantera en la creació i establiment d'aquestes empreses. Per donar facilitats als joves que iniciïn negocis propis, des del 2009 el departament de Joventut del comú ha atorgat 50.000 euros en 130 subvencions per a emprenedors d'entre 18 i 35 anys. El cònsol menor, Marc Pons, assegura que "és una feina en conjunt de tota la societat andorrana, la iniciativa privada, la pública i les entitats que treballen per millorar el teixit empresarial".

Després de l'èxit de la primera Trobada de joves emprenedors, aquesta tarda s'ha presentat la conferència "Si no et veuen, no et compren”, en la qual els assistents han hagut d'elaborar un pla de visibilitat.L'escriptora i analista digital Neus Arqués expica que "la visibilitat te la dona saber on està el teu públic, i el pots trobar a Facebook, a la ràdio andorrana o a la televisió".

Una trobada enriquidora, en la qual quatre emprenedors han explicat les seves vivències en el món empresarial per intercanviar experiències i coneixements amb els futurs joves emprenedors.

Informa: Hèctor Romance Imatge: Josep M. Garcia

Comparteix: