El BCA venç el Burgos 81 a 73

El Bàsquet Club River Andorra Morabanc ha aconseguit aquesta tarda una victòria cabdal per 81 a 73 contra el Ford Burgos. Un triomf que permet als de Joan Peñarroya finalitzar la primera volta com a líder de la LEB or i de retruc disputar i acollir la gran final de la Copa Príncep al Poliesportiu d´Andorra.

El River Morabanc ha saltat endollat a la pista. Jugadors i públic tenien moltes ganes d'enterrar el mite de la bèstia negra de la temporada passada. Jordi Trias ben ajudat per David Navarro ha agafat el paper de líder des del salt inicial. S'arribava al final del primer quart amb un esperançador 26 a 20. Només un handicap els homes més importants del River Morabanc s'han carregat ràpidament de faltes. Amb tot, Joan Peñarroya ha sabut gestionar bé aquesta contrarietat. Els minuts en què Trias ha estat absent per faltes, Thomas Schreiner s'ha posat l'equip a l'esquena. Els triples de Shaun Green també han ajudat. Això pel que fa al capítol anotador, en defensa tot l'equip ha brillat del primer al darrer minut. Al descans s'arribava amb empat a 41 i tot obert. En el tercer quart el River Morabanc ha mantingut el ritme. Pel Burgos Jeff Xavier ha mantingut viu el seu equip. Avui ningú podia aturar el jugador del Burgos. S'arribava al darrer quart amb 5 punts d'avantatge. Arribava l'hora del valents, el Ford Burgos ha reaccionat i s'ha acostat fins a dos punts amb el 75 a 73. Aquí ha acabat la remuntada, els andorrans encara a 2 faltes del bonus han augmentat l'intensitat aconseguint robar pilotes i impedint les cistelles del rival. Al final un 81 a 73 que sembla més còmode del que realment ha estat. Abraçada emotiva per l'estimat Anton Marsch, lideratge al final de la primera volta, i classificació per a la Copa Príncep com a organitzador de la gran final. Informa: Cesc Sanjuan Imatges: Lluís Calvo