- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Bokova lloa l'Art Camp com a referent internacional

  Noticies » Cultura   21 de juliol, 2014
www.andorradifusio.ad
La directora general de la Unesco, Irina Bokova, va visitar la quarta edició de l'Art Camp, coincidint amb el vintè aniversari de l'ingrés d'Andorra a l'organisme internacional i el desè de l'ingrés de la vall del Madriu al Patrimoni Mundial.
Segons Bokova, l'Art Camp és una idea que es podria exportar i pensa, fins i tot, en una exposició conjunta de tots els artistes que han passat pels diferents anys d'Art Camp. Això situa Andorra al mapa amb uns valors que són universals. “Hi ha la necessitat de tenir un diàleg entre cultures. També veure a vegades el passat a través del contemporani i ensenyar que no hi ha cultures pures”, afirma la presidenta de la UNESCO, Irina Bokova.Justament aquests són els valors que representa l'Arbre de la Pau, de l'artista Hedva Ser, padrina de l'Art Camp. L'obra es va inaugurar ahir al passeig del Riu. El d'Andorra és el setè Arbre de la Pau plantat al món.Informa: Rubén Carcellé Imatges: Lluís Calvo