Bona actuació de Cristian España a la segona prova del Campionat de Catalunya de motocròs

Cristian España ha protagonitzat una bona actuació

Cristian España ha protagonitzat una bona actuació a la segona prova del Campionat de Catalunya de motocròs disputada a Ponts.

Després de ser només 23è a la mànega d´entrenaments cronometrats pels problemes que va patir amb la moto, el pilot de Suzuki va millorar força el resultat a les dues mànegues i les va acabar en la quarta i la tercera posició, respectivament. La prova es va celebrar en un circuit força exigent pel fang i les roderes que s´havien format, que van provocar moltes caigudes. Amb el tercer lloc final, España va sumar 29 punts a la classificació. El germà de Cristian, Xavi, va finalitzar en la 14a posició.

Informa: Joan López   Imatges Cedides: Cristian España