El MoraBanc Andorra torna al camí de la victòria

Després de 3 derrotes consecutives, el MoraBanc Andorra ha

Després de 3 derrotes consecutives, el MoraBanc Andorra ha tornat avui a la victòria. Ho ha fet en imposar-se per 73 a 80 al CAI Saragossa al Pavelló Príncep Felip. Els de Joan Peñarroya han aconseguit bona part dels seus punts entre Bogdanovic i Shermadini. El serbi n'ha signat 19 i el georgià, 17.

Com en cada partit d'aquesta jornada, s'ha guardat un minut de silenci en record de les víctimes del atemptats de divendres a París.

Un cop amb el partit en marxa, el MoraBanc semblava començar el duel amb la seva millor cara. Els andorrans començaven amb avantatges mínims, però ràpidament el CAI s'ha posat les piles i s'ha acabat imposant al primer quart per 23 a 18, sobretot amb un parcial final d'11 a 2.

Al segon, les coses es complicaven més. Nou parcial del Saragossa, ara de 8 a 0 per posar un màxim avantatge de 12 punts per als de Joaquin Ruiz.

A partir d'aleshores, però, el MoraBanc ha mostrat la seva millor cara. Les cistelles entraven, i de mica en mica, la defensa millorava. Els andorrans han anat eixugant la diferència, i han arribat al descans només 4 punts per sota, 45 a 41, però emportant-se el quart per 22 a 23.

A la represa, la bona imatge ha continuat. L'Andorra feia treball de formigueta, i apareixia Shermadini, que ha tancat el partit amb 17 punts. La remuntada, però, s'ha fet efectiva des de la línia de 6'75. Dos triples, un de Schreiner i un altre de Bogdanovic han posat, ja definitivament, el MoraBanc per davant. El serbi ha acabat com a màxim anotador del partit amb 19 punts. En aquest quart, el Saragossa únicament ha pogut fer 12 punts.

Al tram decisiu del partit, l'Andorra no ha aixecat el peu de l'accelerador. L'equip sabia què havia de fer i ha sabut imprimir la pausa necessària per tancar el partit. Amb tot, el duel ha acabat amb un 73 a 80 que deixa el MoraBanc amb la seva segona victòria, curiosament, igual que la primera, també fora de casa.

Informa: Xavi Bonet