Cara i creu per al CV Encamp i el CV Valls d'Andorra

Cara i creu per als dos equips de voleibol que jugaven ahir al pavelló del Lycée. Va obrir la jornada el Club Vòlei Valls d´Andorra, que va caure davant del Barça B per 1 set a 3. Millor li van anar les coses al Club Vòlei Encamp, que va sumar la 25a victòria en 25 partits davant del Granollers, per tres sets a zero.

El Barça B ja s´havia imposat en el partit de la primera volta i ahir va tornar a fer la guitza al Club Vòlei Valls d´Andorra al pavelló del Lycée. Les d'Isabel Ribault van estar encertades en el servei, però les blaugranes van ser més sòlides en la recepció i van saber definir quan calia, en un partit que va mantenir la igualtat en tot moment.

El primer parcial va caure de costat del Barça per 18 a 25. En el segon, les andorranes van equilibrar el partit amb un marcador de 25 a 19. El Barcelona va tornar a agafar la iniciativa amb un parcial de 19 a 25, que posava les catalanes per davant, 1 set a 2. El Club Vòlei Valls d´Andorra va intentar la remuntada al quart set i va mantenir les opcions fins al final, però el Barça B va tornar a adjudicar-se la mànega, per 21 a 25, i el partit, per 1 set a 3.

Les d´Isabel Ribault cauen a la tercera plaça de la classificació, però continuen en zona de "play-off" d´ascens, a tres jornades per acabar la segona fase.

Millor li van anar les coses al Club Vòlei Encamp davant del Granollers, en un partit que es va allargar gairebé fins a la mitjanit. Els d´Adrián Garrido van sumar la vint-i-cinquena victòria en 25 partits i ho van fer amb la contundència habitual, per tres sets a zero. Això sí, els tricolors van patir més del compte davant un rival molt combatiu en defensa.

L´Encamp no va fer un bon partit i va cometre moltes errades no forçades, però va tirar d´experiència en els moments decisius i es va adjudicar les tres mànegues, per 25 a 23, 25 a 21 i 25 a 18.

Amb l´ascens a la butxaca des de fa mesos, als encampadans els queden cinc jornades per completar una temporada perfecta, amb l´únic repte de sumar 30 victòries.

Informa / Imatge: Joan López