Carchat debuta al Ral·li de Catalunya amb una bona actuació

Joan Carchat continua en competició al Ral·li de Catalunya. El pilot competeix aquests dies en aquesta prova del Mundial de Ral·lis. Ahir, va debutar amb una bona actuació.

Segona jornada avui al Ral·li RACC de Catalunya per a Joan Carchat. Ahir, el pilot es va estrenar en aquesta prova puntuable per al Mundial de Ral·lis. Ho va fer al volant del seu Mitsubischi Lancer, i acompanyat del seu copilot, Claudi Ribeiro. Tots dos van tancar la primera jornada, pels carrers de Barcelona, especialment a Montjuïc, en la posició número 33 de la classificació scratch.

Carchat va completar el primer tram en poc més de 26 segons més que el líder al final dels primers cronòmetres, el francès Sébastien Oiger. Amb el seu Volkswagen Polo va ser el més ràpid a tancar la primera jornada.

Per avui, als pilots els espera una jornada encara més dura. Carchat, Oier i companyia tenen per davant 8 trams cronometrats en aquesta segona jornada del Ral·ly RACC de Catalunya puntuable per al Mundial. La caravana marxa avui cap a les comarques de Tarragona, on els pilots hauran de fer front a un total de 430 quilòmetres, dels quals gairebé 130 seran d'especial cronometrada. L'hora prevista per al final de la jornada són les 20h.

Informa: Xavi Bonet Imatge: XTVL