El CE Sant Julià es retroba amb la victòria

Després de sis partits sense poder guanyar el Club Esportiu Sant Julià ha aconseguit aquesta tarda per fi sumar tres punts. Els de Jorge Dias s'han desfet del Solsona per 5 a 3.

Jugadors preparats, àrbitres intercomunicats i, comença el partit. El duel contra el Solsona no ha tingut massa història.

Jona en una bona acció individual avançava el Sant Julià als 3 minuts. Abans del descans un defensor desvia el xut d'Oriol, era el 2 a 0. A la segona meitat els lauredians seguien endollats disposats a no deixar escapar els tres punts. De nou Jona rematava sol al segon pal per fer el 3 a 0. Un minut després marcava Omar amb aquest cacau. La bona pressió de Bryan acabava amb el gol d'ell mateix per situar el 5 a 0 encara amb 15 minuts per davant.

Els àrbitres sensibles a la inferioritat del Solsona han començat a cometre errades. Fruit de les protestes Martins ha estat expulsat. Tot plegat ha descentrat els lauredians i ha esperonat el Solsona. L'equip lleidatà ha arribat a marcar tres gols però en cap moment s'han mostrat capacitats per consumar la remuntada. Al final 5 a 3 i per fi tres punts per al Sant Julià.

Amb aquest triomf el Sant Julià continua a la zona intermèdia de la taula amb 19 punts.

Informa/imatges: Cesc Sanjuan