El CE Sant Julià suma el primer empat de la temporada en un partit vibrant contra l'Alcoletge

El CE Sant Julià ha sumat el primer empat de la temporada en un partit vibrant contra l'Alcoletge. Els lauredians han comès errades defensives que els han penalitzat, però han tret caràcter i amb porter jugador han igualat un 3-5 en contra i han estat a punt d'emportar-se els tres punts. Al final, se n'han quedat un que els fan ser sisens.

Jona ha estat el primer protagonista del partit. Primer salvant un gol de l'Alcoletge i després anotant el primer del Sant Julià en un ràpid contraatac. Els visitants han aprofitat les seves ocasions i al descans guanyaven per 1 a 2. Primer gràcies a una acció pel mig de la pista culminada amb un xut de Bordalba i quan faltaven 29 segons per a la mitja part mitjançant un contraatac ben finalitzat per Patrick. Ja en la represa, Jona ha restablert l'empat després d'una bona recuperació d'Edgar Sánchez.

L'Alcoletge no s'ha rendit i ha tornat a marcar. El 2-3 ha estat neutralitzat de nou per Uri, però les errades en defensa han permès els visitants marcar dos gols ràpids que complicaven molt el partit per als de Jorge Días. El tècnic lauredià ha arriscat amb Omar de porter jugador i l'aposta li ha sortit bé. L'Alcoletge no ha sabut defensar l'atac amb superioritat dels lauredians i dos gols d'Uri i Paquito han certificat l'empat a 5.

Edgar Sánchez ha tingut en l'últim minut la victòria, però el seu xut ha anat al travesser. Després l'internacional ha estat expulsat i el Sant Julià ha hagut de defensar els darrers 28 segons amb un home menys. El marcador ja no s'ha mogut i els locals han salvat un punt.

El proper partit del Sant Julià serà a fora contra el Sant Esteve Sesrovires, desè classificat amb 5 punts menys que els lauredians.