Christian Meier, vençedor de la prova de 50 quilòmetres de la Trail100 Andorra

La prova de 50 quilòmetres de la Trail100 Andorra ha estat la primera que s'ha completat en aquesta tercera edició de la Trail100 Andorra. El canadenc Christian Meier i l'espanyola Anya Tarasova han estat els vencedors.

A les vuit del matí ha arrancat la prova de 50 quilòmetres. Els 603 dorsals que han pres la sortida han hagut de superar 3.600 metres de desnivell positiu. El més ràpid Christian Meier, el canadenc establert a Girona, ha guanyat amb un temps de 5 hores i 42 minuts. Meier afirma que volia mostrar "el seu bon nivell".

El canari Oswaldo Luis Medina i el català Marc Pinsach han completat el podi. La primera noia no ha trigat a arribar. Anya Tarasova creuava la meta com a guanyadora en categoria femenina i com a vuitena classificada absoluta. L'Anya va néixer a Rússia però porta 13 anys vivint a Girona, ha guanyat amb un temps de 6 hores i 25 minuts. "La meva família és la meva motivació per arribar a meta", expressava la guanyadora.

La suïssa Kathrin Goetz i l'alemanya Glena Glasbrenner han completat el podi.

Entre la una i les dues de la tarda han arribat els guanyadors de la prova de 50 quilòmetres de la Trail100 Andorra.

Imatges: Andreij Cristancho