Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

El Col•legi d'Economistes creu que els bancs han d’aportar més

www.andorradifusio.ad

Xavier Prats, degà del Col·legi d'Economistes, considera també que s'hauria de modificar l'IGI bancari perquè l'estat recapti per aquest tribut, almenys, el mateix que recaptava amb l'ISI. Així ho ha explicat durant la presentació del Calendari fiscal i de l'empresari 2014, que edita la Cambra de Comerç.

La banca ha d'aportar més a les arques públiques a través de l'IGI i s'hauria de modificar la legislació d'aquest tribut perquè això fos possible. Aquesta és l'opinió de Xavier Prats, degà del Col·legi d'Economistes, que creu que les entitats financeres són conscients d'aquesta necessitat.

A més, opina que el primer any d'implantació de l'IGI s'ha saldat amb el fet que la gran majoria dels obligats tributaris han abonat el tribut.

Prats ha presentat el Calendari fiscal i de l'empresari 2014 de la cambra, que vol contribuir al fet que la majoria dels empresaris coneguin millor les obligacions fiscals. Se n'han editat més de 5.000 exemplars i es farà arribar als empresaris de forma gratuïta.

Informa: Pere Moliné      Imatge: Meri Bellosta Locució: Yasmina Canedo

Comparteix: