Comença la campanya de vacunació contra la grip

www.andorradifusio.ad

A primera hora d'aquest dilluns al matí s'ha iniciat la campanya de vacunació contra la grip estacional, que s´allargarà fins al 29 de desembre. Ho ha fet amb retard respecte d'altres anys. El ministeri de Salut ha adquirit 6.000 dosis de la vacuna.

Aquest dilluns ha estat un dia amb més activitat del que és habitual als centres de salut. S'iniciava la campanya de vacunació de la grip estacional, sobretot adreçada a grups de risc, com els més grans de 65 anys, les persones amb malalties cardiovasculars cròniques, les embarassades o els que viuen en centres sociosanitaris, entre d'altres. Al centre d'atenció primària d'Ordino fa dies que la gent s'interessava per saber quan s'iniciaria la campanya, ja que enguany ha començat més tard. Les persones que hi han acudit tenen clar que la vacuna és necessària.

Salut ha adquirit la mateixa quantitat de dosis que l'any passat, 6.000. L'objectiu de la campanya és disminuir l'afectació causada per la grip en els grups de risc.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

El PS buscarà coalicions amb partits i entitats per sumar forces a les generals Extraditen a França un veí del Pas acusat de contraban i de subornar un duaner