El CV Valls d'Andorra continua amb pas ferm i suma la quarta victòria

El Club Vòlei Valls d'Andorra continua amb pas ferm en aquest inici de temporada a la Tercera Catalana i aquest migdia ha sumat una nova victòria al pavelló del Lycée contra l'Escola Orlandai, per tres sets a un.

Les andorranes han dominat els dos primers parcials amb un marcador idèntic, 25 a 22. Les visitants han reaccionat i s'han adjudicat la tercera mànega, per 15 a 25. L'Escola Orlandai ha mantingut la iniciativa durant el quart set, però el Valls d'Andorra ha capgirat el marcador i s'ha acabat imposant per 25 a 23. Ha estat la quarta victòria en sis partits i manté les tricolors a la part alta de la classificació, a una jornada per acabar la primera volta.

Imatges: Enric Fernández