Derbi colomenc a la final de la Copa Constitució

La final de la Copa Constitució de futbol enfrontarà els dos equips de Santa Coloma. El vigent campió, l'Unió Esportiva, va aconseguir el bitllet després de superar el Lusitans per 2 a 1 en una semifinal vibrant i plena d´ocasions.
La segona semifinal de la Copa Constitució va tenir tots els ingredients d´una final, amb ocasions i emoció fins al darrer instant. El Lusitans va donar el primer avís amb una jugada de Luigi San Nicolás per l´esquerra que va treure Perianez amb una bona mà.

La segona ocasió del Lusitans va arribar en una falta assajada. Molina assisteix per a Pedro Muñoz i Perianez la torna a treure, aquesta vegada amb el peu.

L'UE va tenir més encert i es va avançar amb una contra per la banda esquerra. Víctor Bernat caçava la centrada de Joan Salomó i feia l´1 a 0 al minut 22.

Bruninho va tenir una nova ocasió per al Lusitans amb aquest xut de rosca buscant l´escaire, que tornava a aturar un gran Perianez.

A l´inici de la segona part, l'UE feia el segon en una nova cavalcada de Salomó per la banda, que aquesta vegada caça Jordi Rubio.

El Lusitans no va abaixar els braços i Riera va disposar d´una altra ocasió clara en aquest xut de falta enganxat al pal.

L´assistent en els dos gols del Santa Coloma, Joan Salomó, va perdonar el tercer dels groc-i-negres.

El premi a la insistència del Lusitans arribava al minut 72 en un córner que Cristopher Pousa rematava al fons de la xarxa.

Cristo va tenir una darrera ocasió clara per als de Carlos Sánchez, però el marcador ja no es va tornar a moure. La final entre els dos equips de Santa Coloma es jugarà el 28 de maig.