Derrota a casa contra la sensació de la lliga

El MoraBanc Andorra va fer ahir un pas enrere cap als playoffs. L

El MoraBanc Andorra va fer ahir un pas enrere cap als playoffs. L'equip va perdre a casa contra un rival que continua entre els 8 primers, Montakit Fuenlabrada. Els madrilenys van guanyar per 80 a 89, en un mal darrer quart dels andorrans. Tabú, autor de 34 punts i un 7 de 12 en triples, va sentenciar.

El Fuenlabrada és un equip que apunta alt, i ahir es va veure al Poliesportiu. L'Andorra va començar bé, amb Shermadini dominant sota l'anella, i amb l'equip agafant avantatges inicials. Ja des del primer quart, però, es va iniciar el festival de Tabú. Triple sobre la botzina. De la seva banda Bogdanovic també va començar amb la mà calenta. Triple del serbi per marxar de 7 punts al primer quart.

Amb un marcador de 30 a 27, es va donar pas al segon. Aquí el MoraBanc ja va mostrar els primers signes de feblesa, sobretot quant a pilotes perdudes (15 en total). En aquest quart van arribar els primers punts ACB de Wally Niang. El senegalès va entrar a un minut per al descans i en el seu segon partit ACB, va transformar 2 tirs lliures. Al descans, però, es va arribar amb nova exhibició de Tabú des de la llarga distància. Nou triple sobre la botzina per portar un 52 a 50 al descans. A l'inici de la segona meitat, el Fuenlabrada va continuar assetjant els andorrans. Un tap de Beto donava esperança defensiva a un equip que posava massa facilitats. Una mostra és l'autopista que troba Tabú fins a la cuina.

Ja al darrer parcial, el MoraBanc va desaparèixer. Només 9 punts en 10 minuts, per 21 de Fuenlabrada. Als darrers 8 minuts, els madrilenys es van posar davant. Pilota perduda per a l'Andorra que acaba amb triple del rival. Els de Joan Peñarroya no renunciaven, i només Shermadini va poder fer lluitar els visitants. Un cop més, però, va fer acte de presència Tabú. Primer amb un triple, després amb una assistència per triple i al final del partit, amb un altre llançament, ara des de més de 7 metres que tancava la seva exhibició amb 34 punts. El Fuenlabrada és ja a 3 victòries més el 'basquet-average' de l'Andorra.

Text: Xavi Bonet   Foto: Twitter BCA