Derrota amarga a Alcorcón que enfonsa l'Andorra (1-0)

Derrota dura del Futbol Club Andorra a Alcorcón per un matiner gol de Javi Pérez al minut 4. Els tricolors es compliquen la salvació davant un rival directe i han tornat a pagar la manca d'encert.

L'Andorra ha sortit adormit i ha pagat cars els errors. Victor Garcia li ha pispat la cartera a Pampín, i la seva centrada al punt de penal l'ha aprofitat Javi Pérez per fer l'únic gol del partit al minut 4.

Amb el pas dels minuts, els tricolors han generat perill amb un Julen Lobete molt actiu. El davanter ha aprofitat la mobilitat entre línies per posar en problemes la defensa de l'Alcorcón. La més clara dels de Sarabia ha arribat al minut 35, quan Lobete dins de l'àrea ha superat Anacker, però Victor Garcia ha refusat la pilota en boca de gol. Al descans, 1 a 0.

Els de Mehdi Nafti s'han dedicat a defensar en bloc baix i l'Andorra ha patit per generar perill. El debut de Jorge Pombo tampoc ha servit de revulsiu i els tricolors han acusat la manca d'encert amb 11 xuts, tres d'ells a porteria. Al final, 1 a 0

Una derrota que complica molt les coses a la classificació, ja que l'equip és penúltim amb 24 punts, a quatre de la salvació. El pròxim partit serà contra un altre rival directe, el filial del Vila-real, al Nacional.

Imatge cedida: FC Andorra