Derrota del Valls d'Andorra i victòria important del CV Encamp

En vòlei, el Valls d'Andorra ha cedit al Complex d&#39

En vòlei, el Valls d'Andorra ha cedit al Complex d'Encamp davant el líder de la lliga, el Vòlei 6 Manresa, que s'ha imposat per 0 a 3, amb parcials de 15-25, 23-25 i 17-25. Millor li han anat les coses al CV Encamp, que ha derrotat el Manresa, un rival directe, per 3 sets a 1.

L'equip de Jose García ha guanyat el primer set per 25-18, però després ha vist com els visitants igualaven el partit. El tercer i el quart sets han sigut clarament per als encampadans, que se'ls han adjudicat per 25-20 i 25-16. Pels andorrans han destacat en atac Cristian Salvador i Carlos Nunes. El Vòlei Encamp suma un balanç a primera espanyola de 6 victòries i 1 derrota.

Imatges: Guillem Casal