Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La diada andorrana a Prada tractarà sobre la necessitat de reformar el parlamentarisme

www.andorradifusio.ad

La diada andorrana de la Universitat d'Estiu tractarà sobre el parlamentarisme al Principat i la necessitat de reformar-ho. Així ho han explicat els responsables de la SAC, la Societat Andorrana de Ciències, que han presentat el llibre amb les ponències de la diada de l'any passat.

El 18 d'agost la Universitat Catalana d'Estiu, acull una nova diada andorrana, que organitza la SAC i que enguany estarà centrada en el passat, el present i el futur del parlamentarisme del Principat.

Destaca el fet que algunes de les ponències parlen sobre la necessitat de reformar el sistema electoral i adaptar el parlamentarisme als temps moderns. El coordinador de les jornades, Antoni Pol, avança que Jordi Ribes parlarà "sobre el paradigma de la representació". Allan Ward "abordarà el parlament 2.0, el parlamentarisme en l'època de la piulada intempestiva", i el periodista Albert Roig tractarà "la modernització del parlamentarisme", mentre la consellera Sílvia Bonet exposarà " com promoure l'apropament entre el Consell i els ciutadans".

Aquest dimecres han presentat també el recull de les ponències de la diada de l'any passat que va versar sobre l'acord d'associació amb la UE.

Informa: Pere Moliné
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix: