El CESJ tanca la temporada a casa amb un empat a sis davant Lo Cargol

El Club Esportiu Sant Julià de futbol sala va tancar la temporada a la seva pista amb un partit carregat d'emoció que va acabar amb empat a sis gols contra Lo Cargol de Lleida. Amb la permanència garantida l'equip va voler oferir un bon espectacle en el darrer partit de la temporada a casa.

En la primera acció atacant del partit el Sant Julià es va avançar amb gol d'Òscar. Els catalans van capgirar ràpidament el marcador amb dos gols del seu millor home, Sergio Martínez. Abans del descans es tornava a girar la truita, Cristian completava aquesta bona acció de Jona per banda esquerra. Amb un xut llunyà Xavi Santaella tornava a avançar els lauredians, amb el 3 a 2 es va anar al descans.

A la represa no va canviar la dinàmica. De nou Sergio Martínez empatava. Amb el segon gol de Cristian els de Jorge Dias es tornaven a avançar. Els lleidatans premien l'accelerador però Ferreira estava inspirat. El porter no només va aturar, ahir també va marcar aprofitant que el rival jugava amb porter davanter. El 5 a 3 semblava definitiu però Lo Cargol no va llançar la tovallola, tres gols seguits dels lleidatans van tornar a capgirar el marcador 5 a 6. A dos minuts del final Xavi Santaella empatava. Els lauredians amb més presència ofensiva al final van tenir el triomf als peus d'Òscar. Empat definitiu en un partit carregat d'emoció.

El Sant Julià, amb la permanència ja assegurada, tancarà la lliga el proper cap de setmana a la pista de l'Esplugues.

Informa i imatges: Cesc Sanjuan