Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

El cor nacional d'òpera vol participar en les produccions de la temporada d'Andorra Lírica

www.andorradifusio.ad

Andorra ja té un cor nacional d'òpera. El projecte està liderat per l'associació Andorra Lírica, sota la direcció de la soprano Jonaina Salvador, i neix de la necessitat de tenir un cor estable dedicat exclusivament a la lírica. La idea és que pugui participar a les produccions de la Temporada d'Òpera que requereixin de la participació d'un cor.

Des del mes d'octubre, el recent creat Cor de l'òpera d'Andorra està preparant 'L'elisir d'amore', la primera òpera on participarà el proper mes de gener. Tot i estar format per cantants amateurs, el cor compta amb bones veus. Per alguns, aquest espectacle és tot un desafiament, ja que fins ara no havien fet mai cant.

De moment, el cor d'òpera ja compta amb una quarantena de cantants. La majoria són adults, però també hi ha algunes nenes de 8 anys. En Francesc va decidir formar-ne part perquè li agrada cantar i perquè ja havia participat en altres òperes, amb el cor de les Valls d'Andorra.

Alguns dels integrants del cor són de la Seu d'Urgell, com l'Eva, que ha cantat en cors des de jove i s'ha animat a participar-hi perquè la Jonaina, que també és la seva professora de cant, li va proposar.

El cor assaja els dijous al Centre Cultural i de Congressos Lauredià. La gent nova que s'incorpori a partir d'ara participarà a la tercera òpera de la temporada, 'La corte del faraón', que es representarà al maig.

Informa: Laura Massegú
Imatges: L.Massegú / M.Margalef

Comparteix: