El Don Denis guanya amb contundència al Vendrell en un amistós de pretemporada

El Don Denis Santa Coloma s´ha imposat amb claredat davant del Vendrell de Segona Catalana, per 4 gols a 1, en el segon amistós de la pretemporada disputat aquesta tarda al camp de Borda Mateu.
Richard Imbernón ha introduït molts canvis i ha donat minuts a tots els jugadors. Tot i les alçades de la pretemporada, s´han vist moments de bon futbol. El Don Denis s´ha avançat amb un gol de Víctor Rodríguez. El dos a zero ha estat obra d´una de les incorporacions, Carles Valls, amb un gran xut de falta directa. Un altre dels reforços, Pedro Santos, ha fet el 3 a 0 amb què s´ha arribat al descans. Ja al final de la segona part, el Vendrell ha retallat diferències i Joel ha fet el definitiu 4 a 1 per als colomencs.

Informa: Joan López Imatges: Sergi Linares