El FC Andorra no falla i guanya el Montcada per 3 gols a 1

Aquí no ha passat res. Aquesta ha estat la sensació després de la victòria clara del Futbol Club Andorra per 3 gols a 1 davant el Montcada. L´equip continua invicte a Primera Catalana.

Ja sigui per la bona marxa de l´equip o perquè darrerament s´ha parlat molt del Futbol Club Andorra, el cert és que avui hi havia més gent que mai a la grada. Els que han vingut han marxat contents. En la primera ocasió clara Sebas fa una gran jugada i combina amb Ludo. La seva centrada l´acaba convertint Kike en l'1 a 0.

L´Andorra ha estat una piconadora a la primera meitat. Avui Sebas ho feia tot bé i les ocasions s´anaven succeint. El cas és que el gran futbol dels andorrans no s´ha vist reflectit en el marcador. Fins i tot, Ludo amb una exquisida vaselina i Kike a porta buida han enviat les seves rematades al pal. Al descans hi hem arribat amb l´avantatge mínim per a l´Andorra.
El que són les coses, a la represa en una falta lateral ha empatat el Montcada, havia estat l´única aproximació dels catalans en tot el partit. 3 minuts després Sebas es torna a lluir, veu Cristian i aquest és objecte d'un clar penal. Ell mateix s'ha encarregat de tornar a posar l'Andorra amb avantatge.

L'efectivitat que ha faltat a la primera meitat l'hem tingut a la segona. Sebas rebia el merescut premi amb aquest gran gol de falta.
Avui el capità ha fet una exhibició de futbol. L'Andorra es manté invicte a Primera Catalana i continua venent optimisme a dojo.

Informa: Cesc Sanjuan Imatges: Lluís Calvo