El Lusitans, nou líder de la lliga nacional

El Lusitans s´ha col·locat líder de la lliga Multisegur Assegurances després de la victòria contra l´Encamp i de les derrotes del Vall Banc Santa Coloma i l'Inter d´Escaldes.

La sorpresa de la quarta jornada de lliga l´ha donat l´Engordany contra el vigent campió. Sosa avançava el Santa Coloma abans del descans, però un doblet de Sebas Gómez capgirava el matx a cinc minuts per al final. El primer, amb jugada marca de la casa. I el segon, transformant un penal. Encara quedava crònica per escriure. Al descompte, amb un penal transformat per Parra a l´estil Panenka que igualava el matx. I el gol de la victòria, de Fabio, amb aquest sensacional xut.

També derrota de l´Inter d´Escaldes en un partit que tenia complicat als setze minuts amb un 0 a 2. Aquest cop de cap d´Ezquer significava el segon del Restaurant Toc Tapa Sant Julià. Reacció escaldenca i igualada en el segon temps, però novament els últims minuts de partit van ser decisius. Amb el tercer del Sant Julià, obra de Baffoe, tres minuts abans del final, i un darrer de Nájera al descompte.

Tot plegat ho aprofitava un sòlid Lusitans. Tres punts i lideratge amb una victòria per 2 a 0 davant l´Encamp. Els dos gols a l´inici del segon temps i amb pocs minuts de diferència. Primer de Carlos Gomes i després de Xavi Vieira per donar més tranquil·litat a l´equip.

En l´altre partit de la jornada, poca història. Victòria còmoda de l´Unió Esportiva Santa Coloma davant del cuer Penya Encarnada. 4 a 0. Tancava Jordi Rubio aprofitant una errada del porter.

Un resum més ampli, amb tots els gols de la jornada, aquesta nit després de l'Informatiu, al programa "Tot Lliga".

Informa: David Domingo
Imatges: Federació de futbol