El Lusitans somia durant 42 minuts amb la remuntada

El futbol andorrà s'ha quedat sense representants a les competicions europees, després de l´eliminació del Lusitans i de l'Unió Esportiva Santa Coloma a la lliga Europa. El Lusitans va somiar en la remuntada contra el Domzale eslovè durant 42 minuts.

El partit no podia començar de pitjor manera per al Lusitans. Una combinació ràpida del Domzale per la dreta acabava amb centrada al punt de penal i xut encreuat de Majer. Era el 0 a 1 i l'eliminatòria es posava molt coll amunt per al Lusitans, que havia perdut 3 a 1 a l´anada. Al minut 17 tornava l´esperança per a l´afició del Lusitans, que ahir va omplir la grada del Comunal i va fer sonar els timbals tot el partit.

Luizao caçava una pilota dividida i l´enviava al fons de la xarxa amb una canonada per l´escaire. La sentència del Domzale va arribar al minut 42, en una jugada ràpida que va acabar amb rematada de Morel al fons de la xarxa després de tocar en un jugador. A la segona meitat el Lusitans ho va intentar i va gaudir de bones ocasions a peus de Luizao i de Bruninho, però el marcador ja no es va moure.

"Ens ha faltat tranquil·litat", ha reconegut l'entrenador del Lusitans, Raül Cañete, qui creu que els problemes han vingut per la falta de cobertures i defensa ordenada.

L'entrenador rival, Luka Elsner, ha felicitat el Lusitans per jugar "amb passió i molta intensitat" i pels jugadors "de qualitat que es mereixen ser en aquesta competició".

El Lusitans s´acomiada de la competició amb un global de 5 a 2 en contra, tot i que amb bones sensacions en tots dos partits. El futbol andorrà continua fent petites passes per ser cada vegada més competitiu a Europa.

Informa: Joan López       Imatges: Marc Oferil