El menjar a domicili, un servei en auge

www.andorradifusio.ad
Cada cop són més les persones que utilitzen el servei de menjar a domicili, sobretot el cap de setmana. S'ofereix el servei a gairebé totes les parròquies encara que les condicions meteorològiques compliquin la feina als repartidors.
Qui més qui menys ha trucat algun cop per demanar menjar a domicili. Ara hi ha empreses que ja tenen la seva pròpia pàgina web. Aquest restaurant pot atendre fins a 200 peticions un dia de molta demanda i el temps aproximat d'entrega és d'uns vint minuts.

La neu i la pluja són les principals dificultats climatològiques amb què es troben els motoristes que fan el repartiment. Per això moltes empreses ja disposen d'algun cotxe. La majoria arriben a totes les parròquies, excepte a Canillo. Aquesta pizzeria pot fer fins a 60 repartiments un divendres i procura que les entregues no tardin més de 45 minuts.

Una nova iniciativa que ha nascut fa un any i mig és una 'startup' de repartiment de comandes a domicili. Tot i que la demanda principal és de menjar, poden atendre qualsevol entrega, des d'una peça de roba fins una compra al supermercat. Per fer-ho cal descarregar-se una aplicació al telèfon mòbil o ordinador.

Reduir el temps d'espera del client i poder repartir arreu del Principat són les fites que es marquen aquestes empreses davant d'una demanda creixent.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Miquel Margalef / Laura Massegú

Comparteix:

El Fòrum Nacional de la Joventut escull nova taula permanent Quinze joves en situació de risc participen des del juliol en un projecte socioeducatiu