El MoraBanc Andorra cau contra el València en un partit molt igualat

El MoraBanc Andorra va caure derrotat ahir al Poliesportiu d'Andorra 78 a 86 davant el València, líder invicte de la Lliga Endesa. Un resultat enganyós tenint en compte la gran igualtat al llarg de tot el partit entre els dos equips. Aquesta derrota complica les opcions de Copa, amb tot, els andorrans es mantenen en la setena plaça i depenen d'ells mateixos per arribar a la Corunya.

Ahir el Morabanc Andorra va competir fins al final davant l'equip sensació d'Europa aquesta temporada. Partit marcat per la igualtat, Shermadini es va carregar ràpidament de faltes i això va donar més minuts a un gran Shawn Jones. Final del primer quart a només tres punts del líder invicte de la Lliga Endesa. El MoraBanc Andorra no baixava el pistó. Al descans s'arribava amb un ajustat 44 a 44 i al final del tercer quart altre cop empat a 62. Els dos equips totalment igualats en totes les facetes del joc. A l'equador del darrer quart el València va augmentar la intensitat defensiva, va tancar el rebot i es va beneficiar dels llançaments de tirs lliures. El MoraBanc, com ha fet al llarg de tota la temporada, va reaccionar. Una revifada que es va veure tallada de soca-rel per l'aparició estel·lar d'Antoine Diop. Aquesta safata del francès i dos triples providencials van fer inútil l'esforç local. Derrota de 78 a 86 i l'equip que torna al balanç negatiu amb 7 victòries i 8 derrotes.

Els entrenadors del equips respectius han valorat un partit en què l'equip andorrà ha plantat cara als valencians: "Volíem un partit com el que hem tingut. Finalment no ens ha donat per guanyar ja que els quatre o cinc darrers minuts el València puja el nivell i el nostre atac deixa d'estar fluid." ha declarat Joan Penñarroya. Per la seva banda, l'entrenador del València Basket h areconegut que "Hem viscut moments del partit on Andorra es mostrava clarament mereixedor de la victòria. Ens hem esforçat i hem donat al màxim però també hem patit per la victòria".

A dues jornades per decidir els equips que aniran a la Copa del Rei, el MoraBanc es manté setè. Per davant dues finals dissabte al Poliesportiu amb el Sevilla i, en la darrera jornada a la difícil pista del Baskonia.

Informa: Cesc Sanjuan   Imatge: Lluís Calvo / MoraBanc Andorra