El MoraBanc Andorra no té pietat del cuer (96-68)

L’equip de Joan Peñarroya segueix fent un fortí de la Bombonera i suma la tercera victòria consecutiva de local, tercera en el còmput global (3-5), gràcies a una gran segona meitat (56-31) davant el Betis Energia Plus.

El MoraBanc Andorra ha sumat una victòria important que li permet respirar més tranquil a la Lliga Endesa. El partit ha començat amb domini clar del conjunt dels Pirineus (8-0) davant d’un Betis que li ha costat molt entrar en partit (14-2) amb un 21-13 al final del primer quart. En el segon període però el conjunt andalús ha despertat, ha començat a veure cistella i el duel entre aquests dos equips necessitats de victòria s’ha igualat. Malgrat arribar a tenir una màxima d’onze punts (36-25), el MoraBanc Andorra ha vist com un parcial final de 4-12 deixava un ajustat 40-37 al descans.

En la segona meitat el MoraBanc Andorra ha sortit per feina i com un vendaval ha desplegat tot el seu potencial en defensa i atac amb un 30-18 de parcial per un 70-55 en el global gràcies a una gran Jaka Blazic, MVP del partit amb 29 de valoració, que en el tercer quart ha anotat 14 dels seus 27 punts. En el darrer quart, davant d’un Betis desaparegut, l’equip del Principat no ha afluixat i gràcies a la seva persistència ha ampliat encara més les diferències. La cirereta del pastís ha estat un triple de Guille Colom des de vuit metres. Al final, contundent victòria del conjunt andorrà per 96-68 el dia de l’estrena de Chris Copeland amb 5 punts i 5 rebots.

El proper partit ACB del MoraBanc Andorra serà diumenge (12:30h), a casa, contra l’Unicaja de Màlaga de Gio Shermadini. Abans però, dimecres (16:45h), el conjunt tricolor disputarà la sisena jornada de l’Eurocup, primera de la segona volta, a la pista de l’Unics Kazan de Quino Colom en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad.

Imatge: @morabancandorra / Kevin Ribeiro