Segona derrota a casa del MoraBanc contra l'ICL Manresa (74-77)

Al MoraBanc Andorra se li continua resistint la primera victòria al Poliesportiu d´Andorra. Ahir els de Joan Peñarroya van perdre contra l´ICL Manresa per 74 a 77, en un partit que havien arribat a dominar de 12 punts al tercer quart. La manca d´intensitat en defensa a la segona part i el desencert en el tir van ser claus.

El segon partit del MoraBanc al Poliesportiu d´Andorra, ahir contra l´ICL Manresa, també va acabar en derrota, però a diferència del duel contra el Bilbao, en aquesta ocasió més per culpa dels de Joan Peñarroya que per mèrits del rival.

El MoraBanc va dominar el primer temps i va compensar amb una bona defensa la manca d´encert en el tir, amb només un triple convertit de nou intents. Sota taulers esclatava la millor versió de Shawn Jones, que va completar un partit immens, amb 23 punts, 6 rebots i accions espectaculars volant sobre la cistella.

El Manresa es mantenia dins el partit gràcies a l´encert del lituà Grigonis i el partit arribava al descans amb un ajustat 39 a 30 per al MoraBanc.

Les diferències es van ampliar fins als 12 punts a la represa, amb un Jones que continuava en estat de gràcia, però el Manresa no es va desconnectar en cap moment i a poc a poc va anar recuperant terreny amb intensitat i encert en el llançament de tres, un 50% d´efectivitat en front del pobre 18% dels andorrans.

La defensa del MoraBanc feia aigües i el serbi Dejan Musli dominava sota taulers. El Manresa es va posar per davant a 4 minuts del final, però la igualtat es va mantenir fins als darrers segons. Amb 74 a 77 a 15 segons per al final, els llançaments d´Stojanovski i Betinho per forçar la pròrroga no van trobar el camí de la cistella.

Amb una victòria i dues derrotes en els tres primers partits de lliga, el MoraBanc buscarà equilibrar el balanç diumenge vinent a la pista del Montakit Fuenlabrada.

Text: Joan López    Imatge: BCA