El MoraBanc Andorra regala la victòria en la seva visita a Badalona (103-101)

L'equip de Joan Peñarroya ha deixat escapar de forma imperdonable

L'equip de Joan Peñarroya ha deixat escapar de forma imperdonable un partit que ha tingut guanyat en molts moments i que s'ha acabat decidint en una segona pròrroga a favor d'un Divina Joventut que, malgrat tenir cinc jugadors eliminats, no ha deixat de creure mai en la victòria

El MoraBanc Andorra ha perdut avui a Badalona un d'aquells partits que guanyes el 99% de vegades. L'inici, amb dubtes en el conjunt andorrà en els primers minuts (9-2), s'ha anat corregint mica en mica des de la defensa arribant a un 17-19 al final del primer quart gràcies a un parcial de 8-17. Les bones sensacions de l'equip tricolor s'han mantingut en el segon quart amb un bon equilibri entre el joc interior i exterior que ha portat als andorrans a tenir una màxima de 12 punts (26-38) pel 34-41 al descans

En la segona meitat la tònica ha estat la mateixa. Els homes de Joan Peñarroya, sempre per davant en el marcador, controlaven el ritme de partit en tot moment davant d'un Divina Joventut que, això si, malgrat anar a remolc, no ha deixat de creure en la victòria. Del 43 a 55 (+12) en la recta final del tercer quart, s'ha passat a un 53-59 després d'un parcial 10-4 a deu minuts del final. Un darrer quart en el que l'equip dels Pirineus ha estat incapàs de certificar la victòria davant d'una Penya que s'ha fet gran davant les adversitats amb un 26-14 de parcial que ha portat el partit a la pròrroga amb un empat a 79. En la primera pròrroga (11-11) i en la segona (13-11) el MoraBanc Andorra ha acabat regalant una victòria de forma inexplicable producte dels seus propis errors i desencert (39/51 en tirs lliures). Després de dues victòries consecutives entre Lliga Endesa i Eurocup, l'equip del Principat ha encaixat avui la cinquena derrota ACB (2-5) a la pista del Divina Joventut per 103-101. Jaka Blazic el millor dels andorrans amb 21 punts per un 21 de valoració

El proper partit del MoraBanc Andorra, corresponent a la cinquena jornada de l'Eurocup, serà aquest dimarts a la pista del Darussafaka turc (18:15h) en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad

Informa: Òscar Merino

Imatge: MoraBanc Andorra