El MoraBanc Andorra surt d’Illumbe per la porta gran (60-64)

L’equip del Principat ha sumat a Sant Sebastià la primera victòri

L’equip del Principat ha sumat a Sant Sebastià la primera victòria de la temporada fora de casa, la cinquena en el còmput global (5-6), després d’un 2-12 de parcial en els últims minuts. Amb un 60-63 Kenny Chery ha tingut dos triples per forçar la pròrroga.

Després de perdre a Madrid, Múrcia, Saragossa, Badalona i València, en el sisè desplaçament de la temporada a la Lliga Endesa el MoraBanc Andorra ha estat capaç de sumar, per fi, la primera victòria a domicili. L'equip dels Pirineus, pujat a una muntanya russa, ha començat el partit sense confiança i amb poca aportació anotadora com demostra el 16-9 al final del primer quart. En el segon, sense consistència ni continuïtat, els andorrans, des de la defensa, han fet un pas endavant aconseguint arribar al descans amb un 28-26 gràcies a un parcial final de 0-6.

A la segona meitat, les desconnexions del conjunt tricolor han seguit fent acte de presència. Malgrat acostar-se al marcador en diferents trams (36-36 / 39-39) un parcial final de 8-2 deixava un 47-41 a deu minuts per al final. Un últim quart en què el MoraBanc Andorra, sense fer un partit brillant, amb mals percentatges (4/31 en triples i 14/25 en tirs lliures) i capturant quinze rebots menys que el conjunt basc (50/35), ha estat capaç de portar-se la victòria cap a casa per un ajustat 60-64 gràcies a la seva fortalesa mental. Oliver Stevic, el millor del MoraBanc Andorra amb 13 punts i un 19 de valoració

El proper partit del MoraBanc Andorra serà dimecres, a la Bombonera, contra el Cedevita Zagreb (20h), en directe per Ràdio Nacional, Andorra TV i Andorradifusio.ad

Imatge: Morabanc Andorra