El MoraBanc Andorra trenca la dinàmica de victòries contra el Laboral Kutxa Baskonia (85-104)

El MoraBanc va trencar ahir la bona dinàmica de pretemporada amb una clara derrota contra el Laboral Kutxa Baskonia, 85 a 104. L'equip de Vitòria, que aquest any tornarà a l'Eurolliga, va dominar amb claredat. El d'ahir va ser el primer partit amb la plantilla al complet. La nota positiva va ser la bona actuació de Shermadini, Jones, Bogdanovic i Stojanovski.

Exjugadors com Thomas Hample no és van voler perdre el segon Trofeu Ciutat de les Borges Blanques. Víctor Sada, amb un fort cop a les costelles, va ser baixa per precaució. El Baskonia va trigar tres segons a fer la primera cistella. En canvi, per l´Andorra no entrava cap llançament des del perímetre. Pel MoraBanc Andorra, Shawn Jones va ser el millor en l'inici de partit. Peñarroya es desesperava amb les safates del rival; després d´aquesta va decidir canviar de cop el cinc inicial. Tot seguit va arribar la primera cistella de Shermadini amb la samarreta del MoraBanc. L'efecte David Jofresa tampoc va funcionar.

El primer quart es tancava 15 a 29. Els de Joan Peñarroya augmentaven la intensitat, però el Baskonia continuava igual. Darius Adams va ser una autèntica piconadora en els dos primers quarts.

Al descans s´arribava amb 34 a 47. L´equip no trobava la tecla per acostar-se al marcador davant un rival pletòric.

A l'inici del tercer quart va arribar el primer triple pel MoraBanc a càrrec de Daniel Clark. Poder anotar de tres va ajudar però no va ser suficient.

Si a la primera meitat Adams va ser el botxí dels andorrans a la segona ho va ser Mike James. El rabassut jugador nord-americà va acabar com a màxim anotador amb 20 punts. El positiu, la bona actitud i actuació de jugadors com Shermadini, Bogdanovic, Jones o Stojanovski, màxim anotador dels andorrans amb 18 punts. El Laboral Kutxa, que va arribar a tenir 24 punts d'avantatge, va guanyar de 19, 85 a 104.

El jove Nil Brià va anotar dos punts pel MoraBanc. L´equip torna demà als entrenaments per preparar el primer partit oficial de la temporada, la semifinal de la Copa Catalana, divendres, contra el Joventut.

Informa: Cesc Sanjuan